Ads Header

                                                                       
z

Adevarul despre cum fac dragoste femeile mai plinute

Nu e greu să găseşti sfaturi despre dragoste. Nu e greu să găseşti nici sfaturi despre sex şi cu siguranţă e foarte interesant să citeşti tipsuri despre sex de la… femeile cu greutate! Atât la propriu cât şi la figurat.
Citeşte mai jos tipsuri despre sex de la femeile plinuţe, care ştiu să se bucure de partidele de sex fără să se gândească la detalii care de fapt nu-şi au locul în momentele de tandreţe. Mai exact, sunt exact acele detaliila care se gândesc celelalte femei atunci când nu trebuie – în timpul sexului! 

Lasă în trecut experienţele neplăcute 

O mare parte din femeile plinuţe au trecut cel puţin odată în viaţă printr-o experienţă sexuală neplăcută. Asta înseamnă că nu mai fac sex? Nicidecum! Sunt atâţia bărbaţi înnebuniţi după formele rubensiene! Nu trebuie să renunţi la partidele de sex cu 100% plăcere doar pentru că cineva din trecutul tău a fost total nepotrivit pentru tine. 

Foloseşte-ţi mâinile 

În timpul preludiului, în timp ce faci sex în orice poziţie sexuală, profit de formele tale rotunde dar şi de corpul iubitului tău ca să-ţi plimbi mâinile oricum vrei, pe oriunde vrei. Descoperi puncte de plăcere la care poate nici nu te gândeai şi nici nu faci o mare greşeală în timpul sexului – să nu îţi mişti corpul. 
Gândeşte-te la ce îţi place, nu la ce ar putea crede el 

Dacă iubitul tău te vrea în pat, asta înseamnă că nu are nicio problemă cu greutatea ta sau cu toate defectele ale ape care tu le vezi enorme şi pe care el e posibil nici să nu le observe, asta dacă bineînţeles, nu ai tu grijă să îi atrgi cumva atenţia. Asta este veşnica greşeală a femeilor veşnic nemulţumite – au permanent senzaţia că ceva nu merge când de fapt lucrurile sunt atât de în regulă!

Sfat de la plinuţe? Cu cât eşti mai atentă la defectele tale în timpul sexului, cu atât mai prost o să se simtă bărbatul de lângă tine. 

Cu cât te acoperi mai mult, cu atât mai tare strici tot 

Indiferent dacă eşti o femeie plinuţă sau cu o greutate în limitele normale, este imposibil să nu vrei vreodată în timpul sexului să nu te dezbraci de tot sau mai rău, să te acoperi pentru că ţi se pare că iese un evidenţă nu ştiu ce defect al tău fizic. Vrei să ştii ce gândeşte el în momentul respectiv? Că, în loc să te bucuri de sexul cu el, te gândeşti doar la cum arăţi. 

Ce părere ai de sfaturile primite de la femeile plinuţe? 

sursa: ph-online.ro