Ads Header

                                                                       
z

VIDEO!! Au montat o cameră în hol, iar a doua zi s-au uitat la imagini. Ce făcea copilul lor de doi ani noaptea


Părinţii unui copil în vârstă de doi ani din Statele Unite nu ştiu dacă să fie mândri sau îngrijoraţi după ce au văzut înregistrarea de pe camera de supraveghere.
Micuţul se strecura noaptea din camera sa, descuia uşa surorii sale cu o unghieră şi îi fura jucăriile.

Sora copilului, în vârstă de opt ani, s-a plâns părinţilor că fratele său vine noaptea în camera ei şi îi fură jucăriile.

Cei doi i-au spus fetei că atunci când se culcă să încuie uşa, însă chiar şi după ce a făcut acest lucru tânăra a constatat că tot îi dispăreau din jucării.


Hotărâţi să afle ce se întâmplă noaptea, părinţii au montat o cameră pe hol, iar a doua zi s-au uitat pe imagini.

 
Sursa-> http://jurnalul.ro
Read more

O sa ti se faca pofta de hotdog instant! Uite cum mimeaza sexul oral blonda asta perversa cu un crenvurst - Atentie imagini care te vor excita instant

Aflata la un picnic cu prietenii ei, tanara domnisoara s-a dat in stamba in singurul mod pe care il stia: a mimat sexul oral cu un aliment.




Fata a luat un crenvurst in mana si, in timp ce prietenul ei o filma cu telefonul mobil, a inceput sa mimeze sexul oral, spre amuzamentul celor prezenti. Chiar daca a avut un inceput mai lent, tanara a demonstrat cat de priceputa este la acest act si si-a bagat alimentul in gura pana cand aproape nu a mai ramas nimic din el afara. La final, l-a scos intact. Puteti vedea si in clipul care urmeaza:



CLICK VIDEO->
 http://www.wowbiz.ro/o-sa-ti-se-faca-pofta-de-hotdog-instant-uite-cum-mimeaza-sexul-oral-blonda-asta-perversa-cu-un-crenvursti---atentie-imagini-care-te-vor-excita-instant_42770.html

 Sursa-> http://www.wowbiz.ro
Read more

Este FEMEIA pe care o doresc mulţi bărbaţi, însă ascunde un DETALIU şocant




La prima vedere este femeia la care mulţi bărbaţi visează, însă atunci când ajung să stea de vorbă cu ea sau vor să o sărute, partenerii ei vor descoperi un detaliu care i-ar putea şoca.Tânăra blondă din imaginele de mai jos are toate calităţile unei femei perfecte. Aproape că nu ai ce să-i reproşezi! Odată ce oamenii ajung să stea de vorbă cu ea sau bărbaţii vor dori să o sărute, vor descoperi un detaliu neaşteptat. Fata cu chip seducător are o limbă extrem de mare.
Nu rata GALERIA FOTO, în care tânăra blondă îşi expune silueta şi limba.


                                                                                       Sursa-> http://ph-online.ro 


Read more

Era poreclita "HIPOPOTAMUL" din cauza greutatii sale. Acum toti barbatii O DORESC! Vezi ce TRANSFORMARE ULUITOARE a suferit FOTO


Tanara din imaginea alaturata nu a avut o perioada tocmai fericita dupa nasterea fiicei sale.

In timpul sarcinii s-a ingrasat extrem de mult, ajungand la greutatea de 133 de kilograme. Din cauza felului in care arata a fost tinta multor rautati venite de la cei din jur, care mai in gluma, mai in serios, ii spuneau "hipopotamul".
Hayley, in varsta de 24 de ani, ajunsese sa nu mai suporte batjocura si umilintele pe care le indura in fiecare zi si a decis sa isi schimbe stilul de viata.
Transformarea sa a socat pe toata lumea. Dintr-o femeie grasa, deloc atractiva, Hayley are acym talie de viespe, este foarte sexy si atrage privirile tuturor barbatilor.
Spune ca a slabit facand mult sport si urmand o dieta pe baza de plante. Vedeti transformarea uluitoare in galeria foto de mai jos.





Sursa->http://www.kanald.ro 
Read more

Ramai ingrozit daca vezi ce a putut sa-si bage in nas aceasta tanara! Imaginea care a provocat scarba pe tot mapamondul !


Adolescentii se pozeaza in fel si fel de ipostaze ciudate, caci vor sa iasa in evidenta, insa tanara din aceasta fotografie a exagerat mult prea mult.
Si-a bagat o tigara intr-o nara si un absorbant in cealalta nara, iar apoi a inceput sa zambeasca de parca ar fi facut cea de-a opta minune din lume. Ei bine, nimic mai gresit, caci a reusit sa se faca de ras pe tot pamantul, deoarece imaginea cu ea a ajuns pe site-urile din intreaga lume.

Sursa: cancan.ro
Read more