Ads Header

                                                                       
z

Specialiştii estimează că un om trebuie să involueze minim 10 ani pentru a deveni cocalar!

După câteva milioane de ani de evoluţie, specialiştii au descoperit cu uimire că în cadrul speciei umane a apărut, pentru prima dată, fenomenul de involuţie. Astfel, un om normal se poate transforma, după minim 10 ani de involuţie, în cocalar (homo cocalarus, cum e denumit ştiinţific).

“Este uimitor”, au exclamat oamenii de ştiinţă, “un homo sapiens perfect normal are capacitatea să involueze până la un stadiu aflat, cel puţin din punct de vedere al inteligenţei, sub homo sapiens neanderthalensis! Cei mai afectaţi de riscul cocalarismului sunt tinerii de bani gata, care primesc încă de la 18 ani BMW-uri de la părinţi”. 

Cercetătorii spun că acest tip de involuţie se întâlneşte cu precădere în estul Europei, ţara noastră fiind una din zonele afectate puternic de acest proces. “Pentru o deplină involuţie, cocalarii au nevoie de un mediu special: clasă politică coruptă, repere morale inexistente la nivel de societate şi o obsesie pentru promovarea nulităţilor în mass-media”, au explicat specialiştii.


Sursa: timesnewroman.ro
Read more

SOCANT! Un bărbat gol şi-a tăiat PENISUL în plină stradă!


Un bărbat gol şi-a tăiat penisul cu un cuţit de bucătărie în plină stradă, în faţa mai multor trecători. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fugit în stradă, s-a rănit, şi apoi s-a dus înapoi în casă. Toata actiunea a fost suprinsa de un amator! Vezi video inspaimantator:

Un bărbat gol a şocat Marea Britanie, după ce a alergat în stradă şi şi-a tăiat penisul cu un cuţit de bucătărie, potrivit Mirror. “Poliţia a pătruns cu forţa în locuinţa bărbatului şi l-au imobilizat pentru a-i putea acorda primul ajutor", a declarat un ofiţer de poliţie. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital vineri seară, cu răni grave, care nu îi pun însă viaţa în pericol. Se pare că acesta ar avea probleme mentale.


Sursa: .rtv.net
Read more

O fetita in varsta de doi ani are... par pubian!


Uluita, mama spune ca fiicei sale au inceput sa ii creasca fire de par chiar din prima luna de viata! Femeia a cautat raspunsuri in stanga si in dreapta, la rude si la cunostinte. 
Toti au ramas uimiti.Vezi VIDEO mai jos:

Medicii i-au spus ca fiica ei sufera de pubertate precoce, dar au fost de asemenea socati in fata unui astfel de caz. De regula, spun ei, aceste manifestari bizare pot aparea la copii cu varste intre sase si opt ani, in niciun caz la un copil nou-nascut. Specialistii in nutritie au o alta explicatie uluitoare. De vina ar putea fi doua alimente: cartoful si pruna. Pare greu de crezut, dar acesta fetita are doi ani si deja i-a crescut parul pubian. Mama este jenata de ceea ce i se intampla fetitei si tocmai de aceea a preferat sa nu isi dezvaluie identitatea. Este o femeie simpla, fara prea multa carte, asa ca nu e de mirare ca a ramas socata cand a vazut ce i se intampla fetitei. Oricum, imaginea ar soca pe oricine. Disperata si socata mama, chiar daca posibilitatile financiare ii erau reduse, a mers la doctori sa afle ce se intampla cu micuta ei. Specialistii in nutritie pun pubertatea precoce pe seama alimentatiei. Multe alimente ar fi modificate genetic prin injectarea cu diversi hormoni pentru a se dezvolta cat mai repede produsul si, evident, ar fi daunatoare copiilor. Mama nici nu a apucat sa isi revina bine din soc, ca o alta veste a scuturat-o de-a binelea. Proprietarul casei in care sta cu chirie a anuntat-o ca vrea sa vanda casa. Femeia a pus ceva bani deoparte, sa cumpere o casa la tara, dar tot mai are nevoie de 50 de milioane sa o poata lua.

Sursa: acasatv.ro
Read more

INSPAIMANTATOR: Creatura nemaintalina la o partida de vanatoare! VIDEO


Vanatorul spune ca statea la panda in momentul in care o figura fantomatica i-a aparut in cadrul vizual. Ochii ii straluceau in noapte si a disparut la fel de repede cum si-a facut aparitia, acesta reusind totusi sa surprinda intreaga actiune!
Sursa: protv.md
Read more

Cum pozau divele de altadata, fara Photoshop: neepilate si cu sunculitele la vedere GALERIE FOTO


Pe vremuri, cand nu erau la moda siluetele scheletice, vedetele nu se sfiau sa isi arate colaceii in pictoriale. Frumuseti emblematice ca Sophia Lauren sau Marilyn Monroe au pozat sexy in costum de baie, chiar daca aveau forme pe care unii le-ar putea numi "generoase".Probabil, in zilele noastre editorii foto le-ar fi scos "defectele" cu ajutorul Photoshopului. Vezi imagini mai jos!

Celebrele dimensiuni 90-60-90 nu erau un etalon de frumusete inainte de anii '80, scrie perfecte.ro. Femeile cu forme erau considerate frumoase si nu tineau cure epuizante de slabire... lucru care se vede cu ochiul liber in pictorialele pe care le realizau. Sophia Loren, una dintre cele mai frumoasefemei ale vremurilor sale, a pozat chiar si neepilata la subrat si nu pare deloc jenata de lucrul asta. Soldurile late, colaceii pe burtica si sanii usor lasati par lucruri firesti in aceste pictoriale.

Sursa: realitatea.net
Read more

Caz inexplicabil. Un copil declarat mort s-a trezit la priveghi si a cerut un pahar cu apa



Un baiat in varsta de 2 ani, care urma sa fie inmormantat, s-a ridicat din sicriu si a cerut un pahar de apa, dupa care s-a asezat la loc si nu s-a mai trezit.
Vezi filmarea inspaimantatoare:
  Kelvin a fost declarat mort la un spital din Belem, Brazilia, unde a fost tratat pentru pneumonie. Medicii spun ca micutul a incetat sa mai respire. 

Familia copilului l-a luat acasa si rudele au tinut un priveghi, in timpul caruia sicriul cu cadavrul baiatului a fost tinut deschis. 

Sursa: stirileprotv.ro
Read more

INCREDIBIL: Un adolescent brazilian s-a masturbat pana a murit

Un tânăr din Brazilia a murit, zilele trecute, după ce s-a masturbat de 42 de ori în aceeași noapte.
 Adolescentul de 16 ani era dependent de acest fel de satisfacere sexuală și chiar își invita uneori colegii și prietenii să îl urmărească prin webcam. Părinții tânărului voiau să vorbească cu un medic pentru a le trata fiul, dar au tot amânat momentul, până când a fost prea târziu. Din păcate, zilele trecute, brazilianul a decedat după ce s-a masturbat încontinuu, de 42 de ori la rând. Medicii nu dezvăluit cauzele morții acestuia, deoarece ancheta este în desfășurare. În timpul investigației, în camera puștiului au fost găsite mai multe materiale pornografice, filmulețe și fotografii.
 Sursa: www.libertatea.ro
Read more

S-a facut de ras dupa ce a comis o GAFA URIASA! De ce toata lumea a ras de blonda din imagine


Cu totii putem face gafe, insa ceea ce a patit blonda de mai jos parca le intrece pe toate. Aflata intr-un local alaturi de prieteni, fata a mers la toaleta. Nu a fost atenta insa si a reusit sa se faca de tot rasul.
A iesit din baie cu o bucata destul de mare de hartie igienica atarnandu-i la spate. Toti cei care o vedeau incepeau instant sa rada, iar tanara nu intelegea de ce se intampla acest lucru. Intr-un final cineva s-a incumetat sa ii arate detaliul jenant. Era prea tarziu insa, deja mai multa lume fotografiase scena, scrie kanald.ro. Imaginile au fost postate ulterior pe Facebook si au strans mii de comentarii si like-uri.
Sursa: bzc.ro

Read more

SOCANT: Era un INGER, insa s-a TRANSFORMAT intr-un MONSTRU! Toti cei care o vad incep sa PLANGA. Vezi in VIDEO cum arata acum


O femeie din Mexic a socat pe toata lumea dupa ce a apelat la niste procedee socante "pentru a atinge nemurirea"->

SURSA:  KANALD.RO
Read more