Ads Header

                                                                       
z

Alexandra Harra, filmata in timp ce face dragoste cu prietenul ei!

Luate separat, rotunjimile sale sunt departe de ideal. Aparitia per ansamblu, in schimb...e perfecta pentru cele mai fierbinti scenarii. Fiica prezicatoarei Carmen Harra a decis sa arate, in cele din urma, tot ce considera ea... ca are mai bun.

Blonda a lepadat hainele si a pozat doar... in tatuaje, in cel mai nou numar al unei reviste pentru domni. De parca pictorialul nu ar fi fost suficient de incitant, Alexandra a "scapat" si cateva povesti de alcov.
Am aflat, astfel, ca - pe modelul Kim Kardashian - si romancuta noastra apare intr-o filmare deocheata. Ce sa zic, acum...asteptam ca un odios infractor sa-i fure datele de pe telefon, sa ne lamurim si noi cum stau lucrurile...

Formele ametitor de.... curbate ale Alexandrei Harra au iesit de sub hainele minuscule si s-au lipit de coperta unei reviste pentru barbati. De acolo, blonda de 26 de ani zambeste si isi trateaza admiratorii cu ce are mai de pret: posteriorul.... generos, poate cel mai... mare dintre cele care au vazut la noi lumina tiparului intr-un... asemenea context.

“Sunt super entuziasmata si am multe emotii in legatura cu acest pictorial. A fost prima data cand m-am dezbracat de tot, dar iti spun nu am avut nicio problema. Am lucrat cu Eduard Aninaru care a lucrat foarte mult si cu Inna. Si eu nu am nicio problema sa ma dezbrac atunci cand sunt nevoita sa o fac, si, deci, nu am avut nicio problema. Nu spun ca ma dezbrac foarte des, dar n-am avut nicio problema sa lucrez cu el si sa fiu dezbracata in fata lui”, ne-a marturisit Alexandra.

Alexandra isi arata la fel de mandra si sanii voluminosi. In unele fotografii ramane chiar acoperita... doar de 

Read more

Simona Gherghe, goala pe plaja in compania Danei Mladin. Un nou cuplu?

Fosta stirista a Antenei 1, Simona Gheorghe, a fost fotografiata la  plaja, aproape goala, in compania unei alte vedete de televiziune – Dana Mladin. Fotografiile dovedesc ca cele doua au o relatie mai mult decat apropiata.

“Intrebare de o mie de puncte: daca maine ies la plimbare cu Max, catelul meu, ”desteptii” de la o revista de paparazzi vor scrie ca suntem un cuplu??”. Este mesajul postat de Simona Gherghe pe contul de Facebook, dupa aparitia in presa a fotografiilor realizate de paparazzi “Ciao”, pe insula unde vedeta Antenei 1 s-a retras impreuna cu prietena sa Dana Mladin.
Mesajul ironic al Simonei Gheorghe primeste o replica plina de umor din partea prietenei sale.

VEZI TOATA STIREA AICI/FOTO
Read more

Secretul rusinos al unei profesoare de liceu! A pozat in Playboy si toti colegii si elevii ei au descoperit pozele

Cristy Nicole Deweese, o tânără de 21 de ani, a pozat nud în revista Playboy în anul 2011, atunci când avea doar 18 ani, însă gestul tinerei a fost descoperit doar trei ani mai târziu, atunci când devenise profesoară de spaniolă în cadrul unui liceu american, Townview Magnet High School din Dallas, potrivit Daily Mail.

Ea a participat la secţiunea "Sudenta Lunii" din Playboy, atunci când se afla în facultate. Mai mult, în timpul interviului, ea a recunoscut că studiază spaniola şi doreşte să devină profesoară după finalizarea studiilor. Cu toate acestea, imaginile sunt disponibile pe internet, chiar şi pentru elevii ei, lucru care a scos din sărite părinţii, aceştia fiind ofensaţi de faptul că ea nu oferă un model celor pe care îi învaţă. Conducerea liceului nu o va da afară, recunoscând că la momentul respectiv ea nu era angajata instituţiei de învăţământ şi ceea ce a făcut este o problemă personală.

Read more

CARLA KOVACS, sportiva de Anul Nou! 12 FOTO de Dan Oprea cu CARLA KOVACS

CARLA KOVACS este un model superb al agentiei MModels din Oradea, care a debutat pe site-ulwww.bucatarescu.ro . CARLA KOVACS a fost descoperita de cunoscutul fotograf Dan Oprea, de la studioulMirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.CARLA DIANA KOVACS este nascuta pe 18 aprilie 1988, fiind un Berbec ambitios, care adopta deviza “Viata e scurta, traieste fiecare moment la maximum!!!”. CARLA KOVACS este o blonda inalta (1,77 metri, 58 kg), cu sani naturali superbi si are, deloc intamplator, o alura sportiva,  ea fiind practicanta de gimnastica aerobica, tae bo si gimnastica ritmica.
CARLA KOVACS a facut primul curs de modelling la 10 ani in Oradea. A participat  la  concursuri de frumusete printre care si “Ia-te in piept cu Simona Sensual”, unde a luat locul 1. “Inelul cu diamant” a fost al doilea concurs mai important la care a participat, obtinand locul 2. A fost aleasa “Miss Leonardo” de curand si a luat locul 3 la “Miss Transilvania”.
Si de aceasta data, fotografiile sunt realizate de fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.
Make up: RALUCA OLARIU.  Echipa de creatie RALUCA OLARIU – DAN OPREA a realizat, in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro,  si portretul nud al Lolitei in apa. De asemenea, o suita de fantezii erotice inspirata de culori, pentru acest inedit proiect de fotografie nud fiind explorate albul glacial,  rosul senzual,negrul tenebros , albastrul reveriilor muzicale si rozul tip Barbie.
(c)Bucatarescu & Dan Oprea, 2011-2012. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.
…Noul pictorial de Dan Oprea cu sportiva sexy din Oradea – CARLA KOVACS!
Read more

Are un FUND atât de BUN încât e păcat de la DUMNEZEU să nu-l vezi în acțiune! FILMAREA care îți va da FIORI pe șira spinării

Am privit cu atentie fiecare cadru din toate cele 3 videoclipuri prezentate mai jos și vă putem spune cu mâna pe inimă că TOATE MERITĂ vizualizate INTEGRAL!

VIDEO AICI
Read more

Ce face bautura din femei! Uite in ce hal au ajuns sa faca pitipoancele astea in club dupa ce au intrecut masura

Unele fete nu au simtul masurii atunci cand aleg sa iasa in oras si sa se distreze. Este si cazul acestor pitipoance care au ales sa mearga in club alaturi de un grup de prieteni si au baut mai mult decat era nevoie.

Ele au consumat cateva pahare in plus si au ajuns sa isi arate partile intime si sa faca spectacol in timp ce baietii radeau de ele si le pozau.
Read more
A primit interdictie de a se apropia de copil timp de 3 luni. Este prima pedeapsa pe care a primit-o barbatul care i-a taiat degetul copilului sau, pedepsindu-l astfel ca a furat bani
. Baiatul, in varsta de 12 ani, se afla acum acasa, cu mama sa si ceilalti doi frati. In satul Mingir din Hancesti, unii inteleg sa-si educe copiii prin metode extreme. Un barbat i-a taiat copilului sau un deget de la mana dreapta pentru ca acesta a furat bani de la un unchi. Mama baiatului, care in seara in care s-a intamplat incidentul era acasa, ii ia apararea barbatului. Si vecinii sunt de partea acestuia. Astazi, barbatul a primit interdictie de a se apropia de copilul sau. Spune ca va sta la prieteni si la rude.
 El este cercetat penal si risca sa faca pana la cinci ani de puscarie. La o saptamana dupa producerea incidentului, sotia, dar si copiii il vor pe tata acasa. Autoritatile locale din Hancesti spun ca familia se afla la evidenta pentru ca este saraca, dar nu si pentru violenta. Politia a fost alertata abia a doua zi dupa incident, de catre o profesoara care a vazut copilul cu degetul bandajat.

 Sursa: PRO TV
Read more

Ghita Ciobanu, sfatuit de sotie sa dea in judecata Vodafone! Citeste mai mult pe: Ghita Ciobanu, sfatuit de sotie sa dea in judecata Vodafone!

Ciobanul Ghiță, simpaticul personaj din ultima reclamă la serviciile de internet furnizate de Vodafone, ar putea să aducă prejudicii serioase companiei de telefonie mobilă. Mai în glumă, mai în serios, colegii de partid ai lui Ghiţă Ciobanu, deputat PSD de Timiş, îi cer acestuia să reacționeze.

De când a apărut reclama cu oierul cantonat în vârf de munte, dar cu sute de prieteni pe Facebook, toți cunoscuții deputatului Gheorghe Ciobanu îl spun acestuia să ia legătura cu Vodafone. Cei mai radicali îl sătuiesc să dea în judecată compania de telefonie sau să ceară drepturi de copyright. Acelaşi lucru i-l cere şi soţia, de meserie avocat.

CITESTE MAI MULT AICI

Sursa->http://www.debanat.ro/
Read more

Soc soc soc!!! Dormea linistita cand deodata...

Aceasta tanara dormea linistita in camera ei dupa o  zii grea la munca .
Fiind foarte obosita aceasta fata nu a mai apucat sa se imbrace cu lenjeria de noapte si a adormit dezbracata din cauza oboselii.
2 dinntre vecinii din sat care stiau ca aceasta tana in varsta de 24 de ani locuia singura, au intrat in casa peste ea si au violat-o.
Ei erau multumiti ca au gasit-o deja dezbracata si nu au mai fost nevoiti sa o dezbrace

Read more

Unii sportivi se bucură de victorii, cu toate părțile ….corpului

Bucuria câștigării unei competiții sau pregăirea înainte de startul unei curse de atletism poate fi atât de intensă încât, sportivii nu își mai pot controla toate părțile corpului.
Un luptător de wrestling s-a trezit cu bărbăția în erecție în momentul când a fost declarat învingător de către arbitru.
Bucuria câștigării meciului a fost atât de mare, încât și cocoselul sportivului a vrut să își mainfeste… sentimentele.
La fel a pățit și un atlet din Portugalia. Acesta  s-a trezit cu o erecție de zile mari înainte de startul unei curse. Ambele momente au fost imortalizate de fotografi și datorită echipamentelor celor doi sportivi, care pot evidenția foarte ușor, tot ce se întâmplă cu dotarea atleților.  
FOTO AICI
Sursa->http://www.exclusivnews.ro/
Read more

De la tarancuta, la femeie fatala! Uite cat de sexy este interpreta Gianinei din “Las Fierbinti” cand nu apare la TV

Anca Dumitra a reintrat in pielea Gianinei, careia ii imprumuta pentru cel de-al patrulea sezon frumusetea, dar nu si… inteligenta.
Ancai i se pare distractiv s-o interpreteze pe prostuta Gianina, pentru ca rade mult pe platoul de filmare pe seama ei. in afara platoului insa, e randul rudelor si prietenilor ei sa se amuze, fiindca tanara actrita uita uneori s-o lase pe Gianina la filmari si… o ia acasa. “Ma surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheada caracteristica ei. Ai mei se amuza copios. Oricum, in familie, sunt luata des peste picior din pricina pataniilor prin care trece Gianina”, a marturisit ea, pentru ProTV Magazin.
Vezi FoTo Aici
Sursa: protv.ro
Read more

Prea sexy ca sa fie profesoara. Parintii sunt scandalizati

Desi ar putea alimenta fanteziile multori juni primi de pe copertele revistelor erotice din Italia, Ileana Tacconelli a ales cu totul alt destin in viata. A schimbat viitorul in lumea modei, lenjeria intima si uniforma de politista sexy, pe creta, manuale si cataloage. Cu alte cuvinte, a devenit profesora. Si nu oriunde, ci la o scoala catolica.
Totul mergea ca pe roate, cand unul dintre elevii ei a descoperit pe internet un video extrem de provocator si un set de poze pe care profesoara le-a facut cand era mai tinerica.

O mama, extrem de deranjata de comportamentul din tinerete al profesoarei, si-a retras fata de la scoala. Au fost insa si multi parinti care au aparat-o. Tatii, in special! Subiectul a devenit public atunci cand una dintre mame s-a plans parintelui Aldo Geranzani, directorul prestigiosului Liceu Catolic San Carlo din Milano, spunand ca Ileana este “prea atractiva” si ca distrage atentia elevilor de la invatatura. 
“Nu vreau sa spun prea multe si nici sa mai alimentez acesta poveste. Tot ce am sa spun este ca daca voiam sa fiu model sau fata “de show” as fi facut-o cand eram mai tanara si mai frumoasa", a spus Ileana.
Vezi toata stirea
Sursa: stirileprotv.ro
Read more

A gasit in parc un portofel pierdut acum 30 de ani. Ce se afla in interiorul lui

Ian Stankiewicz se plimba prin parcul Eisenhower din Milford, statul Connecticut, SUA, cand a facut o descoperire neobisnuita.
Eram cu un prieten si paseam pe niste frunze uscate, iar la un moment dat am dat cu piciorul in ceva ce arata ca un deseu”, a declarat Ian Stankiewicz pentru pentru Yahoo News.
Era invelit intr-o crusta de noroi, dar ne-am dat seama ca era un portofel de femeie”, a mai spus el.
in interior, tanarul a gasit un permis de conducere, un card de asigurat social, carti de credit si un card de membru la un club McDonald’s. Mai erau, de asemenea, cateva fotografii serios distruse de elementele mediului inconjurator.
Portofelul a apartinut unei femei care se numea Doris H. Coulombe”, a spus Stankiewicz. A cautat-o, dar a aflat ca femeia a murit in 2012, la varsta de 95 de ani. “Locuia cam la 15 minute distanta de locul in care am gasit portofelul”, a mai spus tanarul.
El a incercat sa gaseasca un membru al familiei femeii. A facut cateva anunturi pe Facebook, insa nu a primit niciun raspuns pana acum.
Ian Stankiewicz a spus ca i-ar placea sa afle daca vreun membru al familiei isi aminteste de ziua in care Doris a pierdut portofelul. “Apreciez ca l-a pierdut acum 25-30 de ani, pentru ca toate cartile de credit erau expirate in 1987", a mai spus tanarul.
Read more

Loredana Chivu, decolteu pana la buric in direct! Uite ce sani beton are - Abia a putut sa danseze de frica sa nu ii iasa sfarcurile

Loredana Chivu vrea sa demonstreze cu orice pret cat este de sexy.
Blonda a purtat in emisiunea in care este asistenta o salopeta neagra mulata cu un decolteu pana la buric. Ea a incercat sa danseze provocator ca in fiecare seara, insa nu a putut din cauza vestimentatiei alese. Loredana se tinea incontinuu de decolteu si nu putea sa faca nicio miscare brusca de teama sa nu ii iasa “bijuteriile” la vedere.
Vezi FoTo AICI
Sursa: wowbiz.ro
Read more

“Erau si minori acolo. Cum sa faci asta intr-un loc public”. Poza cu vedeta a ajuns pe internet

Pamela Anderson a demonstat inca o data, zilele trecute, de ce ramane una dintre cele mai sexy blonde din lumea showbizz-ului. La cei 46 de ani ai ei, blonda din Baywatch inca reuseste sa atraga atentia barbatilor.
Aflata in Franta cu iubitul ei Rick Salomon, Pamela a facut si un pic de plaja. Topless, cu un slip minuscul pe ea, blonda a devenit timida in momentul in care a vazut paparazzi pe plaja din Biarritz. Vedeta si-a ascuns sanii goi de aparatele de fotografiat cu ajutorul mainilor. Reactia ei i-a surprins pe fotografi, mai ales ca a pozat de foarte multe ori goala in revistele pentru barbati.
AICI PUTETI VEDEA IMAGINILE SURPRINSE DE FOTOGRAFI
Read more

O tânără de 30 de ani a fost violată în centrul capitalei

O tânără de 30 de ani a fost violată în centrul capitalei. Pare pe bune. Nu, nu e o o știre desprinsă de pe Times New Roman. Marți, în ziua mare, adică în jurul orei 16:00, o tânără jurnalistă a fost agresată sexual în plin centrul Bucureștiului.
 Tânăra a fost acostată în plină stradă de un bărbat cu lanț mare la gât și ten măsliniu. Sub amenințarea unui cuțit aflat în zona ochilor, femeia a fost dusă într-un părculeț și agresată sexual. Deși tânăra plângea și se vedea a fi grav afectată de răpire, o groază de martori au asistat la transportarea acesteia până în locul violului.
Nu a strigat după ajutor pentru că agresorul o amenința continuu că îi scoate ochii pe loc cu cuțitul dacă cere ajutor. În acest moment poliția capitalei cică a prins un suspect și îl audiază. Toate detaliile legate de acest subiect pot fi citite aici, adică pe Adevarul.ro, o publicație serioasă din punctul meu de vedere. Mi se pare strigător la cer că martorii nu au reacționat deși era vizibil că o tânără este răpită. Dacă vezi pe unul cu un cuțit la ochii cuiva suni măcar la poliție dacă nu ai tupeu să te bagi. Nu e nevoie ca victima să strige după ajutor.
CLIK AICI PT A CITI TOATA STIREA
Sursa->http://www.gabrielursan.ro/
Read more

Desi era CASATORITA le-a aratat-o tuturor. Sotul nu stia ce-i face nevasta in timpul liber

Pentru a face un ban în plus, această tânără din Thailanda a acceptat slujba de hostess pentru lansarea unei mărci de automobile. Deşi era căsătorită, nu s-a dat la o parte atunci când organizatorii i-au oferit costumaţia - o rochie albă cu albastru, din latex, ba mai mult, a mai adăugat şi ea elemente picante.

Bărbaţii prezenţi la lansarea auto, aproape că au uitat de maşină,când au văzut-o pe domnişoară că face pasul să iasă din autoturism.Iată dece:
Vezi FoTo
Read more

VIDEO | Ce nepoti cretini! Si-au drogat bunica cu salvie iar batrana si-a pierdut mintile

O batrana din SUA a acceptat sa prizeze o doza puternica de salvie. Dupa ce tine in plamani fumul timp de cateva secunde, bunicuta a cedat. Halucinatiile s-au instalat rapid, batrana pierzandu-si mintile pret de cateva minute. Ea a inceput sa rada isteric iar la un moment dat chiar da impresia ca plange. In zadar a incercat sa se ridice pentru ca a cazut rapid. O pisica de jucarie i-a cazut in cap, iar femeia a inceput sa o mangaie ca si cand ar fi fost reala. In tot acest timp, nepotii se amuzau copios!
Vezi Video
Read more

Omul la care NIMENI nu se poate uita! Vezi de ce toata lumea evita sa-l priveasca in ochi

Un chinez cu o tumora uriasa pe fata va suferi o operatie care ii va schimba viata.
Huang Chuncai este programat pentru o a doua operatie pentru inlaturarea unei tumori care cantareste 10 kilograme. In varsta de 32 de ani, Huang locuieste intr-un sat izolat din provincia Hunan, China.
El a mai suferit o operatie anul trecut, fiindu-i extirpata o parte din tumora faciala care cantarea initial 23 de kilograme. In cea de-a doua operatie ii vor fi extirpate 4,5 kilograme. Hang sufera de neurofibromatoza, o disfunctie genetica a sistemului nervos care afecteaza initial dezvoltarea si cresterea tesuturilor nervoase.
FOTO AICi
Sursa Kanald.ro
Read more

Lavinia Parva, cu un decolteu care lasa putine imaginatiei. Cat de sexy este iubita lui Stefan Banica in cele mai recente fotografii

Dupa ce s-a aflat ca are o relatie cu Stefan Banica Jr., Lavinia Parva nu a vrut sa comenteze sub nicio forma subiectul si a fost discreta de fiecare data cand paparazzii i-au adresat intrebari incomode.
Daca in ceea ce priveste viata personala Lavinia este foarte tacuta, pe plan profesional ea se pregateste de lansarea unui nou album si este hotarata sa-si reinventeze stilul muzical. Pentru noul material discografic, cantareata a fost si protagonista catorva fotografii extrem de provocatoare, pe care le-a publicat pe pagina sa de Facebook Vezi Poza
Read more