Ads Header

                                                                       
z

Ce observa barbatii prima data la o femeie?


Cand avem o intalnire importanta, fie ca este profesionala sau personala, ne gandim cu multe zile inainte cum sa ne imbracam, ce pantofi sa alegem, ce accesorii, ce parfum sa folosim. Uneori insa, realizam ca cel de langa noi nu observa nimic din toate acestea si impresia generala creata este una proasta, desi ne-am straduit enorm.

Cand intalnesc o femeie, barbatii observa…



1. Zambetul

Este dulce si placut? Sau este fortat? Ai mancat cumva patrunjel la pranz? Ai probleme cu dintii? Barbatii observa prima data la tine zambetul si daca vrei sa faci impresie buna, ai grija ca acesta sa fie impecabil si sincer.
                                          2. Parul
Reclamele la sampon sau la vopsea de par ne ofera intotdeauna o imagine proaspata, sexy, cu bucle rebele si stralucitoare. Asta ar vrea si sa vada la tine. In primul rand, ei isi doresc o fata cu par moale, soft. Apoi, ar vrea ca acesta sa miroase divin. Ei nu vad varfuri despicate, radacini nevopsite sau coafuri complicate. Pus si simplu, trebuie sa arate bine si natural, fara gel sau fixativ, fara culori tipatoare.

3. Decolteul
Barbatilor le place sa iti priveasca sanii si cum reusesti sa-i acoperi, dar totusi sa-i faci vizibili. Nu te vor pune sa iti deschei bluza si nu te vor privi insistent (asta daca dai peste un tip decent), insa vor observa imediat cum iti pui in valoare decolteul.

4. Machiajul

Daca porti atat de multe farduri pe fata incat pare ca ti-ai pictat un tablou de mare arta pe chip, barbatii vor fugi mancand pamantul si intrebadu-se daca nu esti ucigas in serie deghizat. Ei nu apreciaza decat machiajul natural, sofisticat, care nu pare adunat pe fata ta, ci care iti subliniaza trasaturile.Si incearca, pe cat posibil, ca in timpul zilei sa porti minimul necesar: blush, rimel si gloss. Seara poti fi mai creativa, insa nu te transforma in Cruella: un fard discret de pleoape, un ruj, o stralucire diafana pe pometi si e suficient!

5. Pielea


Esti ingrijorata ca ti-a aparut un cos urias chiar in ziua intalnirii? Ai sanse mari ca barbatii sa nu-l observe! Mascheza-l discret  si ocupa-te mai bine de pielea ta. Foloseste o crema hidratanta dupa dus, poate fi chiar usor parfumata, ca sa ii lasi o amintire placuta.Tenul trebuie sa fie proaspat, usor imbujorat de emotie sau… cu un blush de buna calitate. Iar daca intalnirea te entuziasmeaza, se va citi imediat pe chipul tau.

6. Geanta

Degeaba ti-ai ales cei mai eleganti pantofi la prima intalnire, pentru ca barbatul de langa tine va observa mai repede geanta pe care o porti. Toate femeile au obiceiul de a cara dupa ele o intreaga colectie de fleacuri, 100% necesare si de o importanta vitala, inghesuite intr-o poseta uriasa, astfel incat barbatii s-au obisnuit si nu mai dau importanta acestui aspect.Asa ca singurul sfat este sa fii naturala. Daca, de obicei, poti o “desaga”, nu veni la intalnire cu un clutch. Pana la urma va descoperi adevarul!
7. Barbatii cauta sa ghiceasca… lenjeria
Chiar daca nu o ai la vedere, el tot o va cauta din priviri si va incerca sa ghiceasca ce porti. Sfatul nostru: poarta o bluza alba si un sutien de dantela inchis la culoare (bineinteles, intr-o combinatie castigatoare), sau ciorapi cu port-jartier pe sub o fusta subtire si stramta. 
Barbatii sunt foarte atenti la prima intalnire si practic este imposibil sa nu remarce si sa nu fie profund impresionati de o femeie frumoasa si… naturala.