Ads Header

                                                                       
z

O tânără de 30 de ani a fost violată în centrul capitalei

O tânără de 30 de ani a fost violată în centrul capitalei. Pare pe bune. Nu, nu e o o știre desprinsă de pe Times New Roman. Marți, în ziua mare, adică în jurul orei 16:00, o tânără jurnalistă a fost agresată sexual în plin centrul Bucureștiului.
 Tânăra a fost acostată în plină stradă de un bărbat cu lanț mare la gât și ten măsliniu. Sub amenințarea unui cuțit aflat în zona ochilor, femeia a fost dusă într-un părculeț și agresată sexual. Deși tânăra plângea și se vedea a fi grav afectată de răpire, o groază de martori au asistat la transportarea acesteia până în locul violului.
Nu a strigat după ajutor pentru că agresorul o amenința continuu că îi scoate ochii pe loc cu cuțitul dacă cere ajutor. În acest moment poliția capitalei cică a prins un suspect și îl audiază. Toate detaliile legate de acest subiect pot fi citite aici, adică pe Adevarul.ro, o publicație serioasă din punctul meu de vedere. Mi se pare strigător la cer că martorii nu au reacționat deși era vizibil că o tânără este răpită. Dacă vezi pe unul cu un cuțit la ochii cuiva suni măcar la poliție dacă nu ai tupeu să te bagi. Nu e nevoie ca victima să strige după ajutor.
CLIK AICI PT A CITI TOATA STIREA
Sursa->http://www.gabrielursan.ro/