Ads Header

                                                                       
z

Prea sexy ca sa fie profesoara. Parintii sunt scandalizati

Desi ar putea alimenta fanteziile multori juni primi de pe copertele revistelor erotice din Italia, Ileana Tacconelli a ales cu totul alt destin in viata. A schimbat viitorul in lumea modei, lenjeria intima si uniforma de politista sexy, pe creta, manuale si cataloage. Cu alte cuvinte, a devenit profesora. Si nu oriunde, ci la o scoala catolica.
Totul mergea ca pe roate, cand unul dintre elevii ei a descoperit pe internet un video extrem de provocator si un set de poze pe care profesoara le-a facut cand era mai tinerica.

O mama, extrem de deranjata de comportamentul din tinerete al profesoarei, si-a retras fata de la scoala. Au fost insa si multi parinti care au aparat-o. Tatii, in special! Subiectul a devenit public atunci cand una dintre mame s-a plans parintelui Aldo Geranzani, directorul prestigiosului Liceu Catolic San Carlo din Milano, spunand ca Ileana este “prea atractiva” si ca distrage atentia elevilor de la invatatura. 
“Nu vreau sa spun prea multe si nici sa mai alimentez acesta poveste. Tot ce am sa spun este ca daca voiam sa fiu model sau fata “de show” as fi facut-o cand eram mai tanara si mai frumoasa", a spus Ileana.
Vezi toata stirea
Sursa: stirileprotv.ro