Ads Header

                                                                       
z

A gasit in parc un portofel pierdut acum 30 de ani. Ce se afla in interiorul lui

Ian Stankiewicz se plimba prin parcul Eisenhower din Milford, statul Connecticut, SUA, cand a facut o descoperire neobisnuita.
Eram cu un prieten si paseam pe niste frunze uscate, iar la un moment dat am dat cu piciorul in ceva ce arata ca un deseu”, a declarat Ian Stankiewicz pentru pentru Yahoo News.
Era invelit intr-o crusta de noroi, dar ne-am dat seama ca era un portofel de femeie”, a mai spus el.
in interior, tanarul a gasit un permis de conducere, un card de asigurat social, carti de credit si un card de membru la un club McDonald’s. Mai erau, de asemenea, cateva fotografii serios distruse de elementele mediului inconjurator.
Portofelul a apartinut unei femei care se numea Doris H. Coulombe”, a spus Stankiewicz. A cautat-o, dar a aflat ca femeia a murit in 2012, la varsta de 95 de ani. “Locuia cam la 15 minute distanta de locul in care am gasit portofelul”, a mai spus tanarul.
El a incercat sa gaseasca un membru al familiei femeii. A facut cateva anunturi pe Facebook, insa nu a primit niciun raspuns pana acum.
Ian Stankiewicz a spus ca i-ar placea sa afle daca vreun membru al familiei isi aminteste de ziua in care Doris a pierdut portofelul. “Apreciez ca l-a pierdut acum 25-30 de ani, pentru ca toate cartile de credit erau expirate in 1987", a mai spus tanarul.