Ads Header

                                                                       
z

CARLA KOVACS, sportiva de Anul Nou! 12 FOTO de Dan Oprea cu CARLA KOVACS

CARLA KOVACS este un model superb al agentiei MModels din Oradea, care a debutat pe site-ulwww.bucatarescu.ro . CARLA KOVACS a fost descoperita de cunoscutul fotograf Dan Oprea, de la studioulMirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.CARLA DIANA KOVACS este nascuta pe 18 aprilie 1988, fiind un Berbec ambitios, care adopta deviza “Viata e scurta, traieste fiecare moment la maximum!!!”. CARLA KOVACS este o blonda inalta (1,77 metri, 58 kg), cu sani naturali superbi si are, deloc intamplator, o alura sportiva,  ea fiind practicanta de gimnastica aerobica, tae bo si gimnastica ritmica.
CARLA KOVACS a facut primul curs de modelling la 10 ani in Oradea. A participat  la  concursuri de frumusete printre care si “Ia-te in piept cu Simona Sensual”, unde a luat locul 1. “Inelul cu diamant” a fost al doilea concurs mai important la care a participat, obtinand locul 2. A fost aleasa “Miss Leonardo” de curand si a luat locul 3 la “Miss Transilvania”.
Si de aceasta data, fotografiile sunt realizate de fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.
Make up: RALUCA OLARIU.  Echipa de creatie RALUCA OLARIU – DAN OPREA a realizat, in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro,  si portretul nud al Lolitei in apa. De asemenea, o suita de fantezii erotice inspirata de culori, pentru acest inedit proiect de fotografie nud fiind explorate albul glacial,  rosul senzual,negrul tenebros , albastrul reveriilor muzicale si rozul tip Barbie.
(c)Bucatarescu & Dan Oprea, 2011-2012. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.
…Noul pictorial de Dan Oprea cu sportiva sexy din Oradea – CARLA KOVACS!