Ads Header

                                                                       
z
A primit interdictie de a se apropia de copil timp de 3 luni. Este prima pedeapsa pe care a primit-o barbatul care i-a taiat degetul copilului sau, pedepsindu-l astfel ca a furat bani
. Baiatul, in varsta de 12 ani, se afla acum acasa, cu mama sa si ceilalti doi frati. In satul Mingir din Hancesti, unii inteleg sa-si educe copiii prin metode extreme. Un barbat i-a taiat copilului sau un deget de la mana dreapta pentru ca acesta a furat bani de la un unchi. Mama baiatului, care in seara in care s-a intamplat incidentul era acasa, ii ia apararea barbatului. Si vecinii sunt de partea acestuia. Astazi, barbatul a primit interdictie de a se apropia de copilul sau. Spune ca va sta la prieteni si la rude.
 El este cercetat penal si risca sa faca pana la cinci ani de puscarie. La o saptamana dupa producerea incidentului, sotia, dar si copiii il vor pe tata acasa. Autoritatile locale din Hancesti spun ca familia se afla la evidenta pentru ca este saraca, dar nu si pentru violenta. Politia a fost alertata abia a doua zi dupa incident, de catre o profesoara care a vazut copilul cu degetul bandajat.

 Sursa: PRO TV