Ads Header

                                                                       
z

Alege inspirat tinuta de Revelion !

Cu ce sa ma imbrac la petrecerea de Revelion? Este o intrebare care se gaseste pe buzele multor femei in aceasta perioada. Insa si barbatii au aceeasi problema. Si ei vor sa arate impecabil la petrecerea din noaptea dintre ani. Totul depinde de locul unde vom petrece.


Vestimentaţia pe care o alegem, este pentru mulţi un adevărat motiv de stres. Aici puteti gasi câteva sugestii despre ţinutele pentru care trebuie să optăm la petrecerea dintre ani.
Confortul este cel care trebuie sa primeze indiferent de ocazie. Acest lucru nu inseamna insa ca putem purta orice de revelion, insa nu trebuie sa ne incorsetam. Atata vreme cat ne simtim bine in tinuta adoptata, vom avea si starea de spirit necesara unui astfel de eveniment"

Pentru femeile de până în 30 de ani, care aleg să petreacă Revelionul într-un club, recomand rochii scurte cu paiete sau mărgele, în funcţie de bugetul fiecăreia. De asemenea, pentru doamnele care au un buget nelimitat se recomanda capele din blană.

Femeilor trecute de vârsta de 30 de ani, se recomandă rochii până la genunchi sau lungi. Blugii simpli mulaţi în formă de pană asortaţi cu un top mărgelat sau cu pietre swarovschi sau rochiile din dantelă sunt alte ţinute potrivite pentru petrecerea de la sfârşit de an.


Femeile care vor petrece Revelionul la restaurant trebuie să opteze pentru o rochie până la genunchi sau lungă neagră cu un decolteu în formă de barcă, o pereche de mănuşi din piele, iar la gât pot pune un şirag de perle albe. Un "must have" în seara de revelion este pantoful cu toc, indiferent dacă optăm să petrecem într-un club sau la restaurant.

Bărbaţii pot opta pentru un costum elegant sau pot folosi sacoul pentru a-l asorta la o pereche de blugi, în funcţie de locaţia unde vor petrece seara de Revelion. Anul acesta se poartă sacourile şi pantofii din catifea. Acestea pot fi asortate cu o pereche de jeans simpli şi o cămaşă cu guler înalt.

 Bărbaţilor care nu sunt adepţii cămăşilor tricourile cu gulerul în formă de “V”, la care se vor adăuga pantalonii de smoking şi o vestă din stofă sau catifea, dacă aceştia aleg să petreacă într-un club. “Dacă petrecerea se va ţine într-un restaurant, iar tematica petrecerii nu este bine stabilită, atunci le recomand bărbaţilor smokingul, care este o opţiune extrem de elegantă. Deşi pare banal, un costum negru sau bleumarin, corect accesorizat, este de multe ori cea mai potrivită alegere pentru petrecerea de Revelion.

Culorile hainelor trebuie să fie alese cu atenţie, pentru a nu epata prin ridicol. Negru este nuanţa care nu dă niciodată greş. La o astfel de petrecere, albul este interzis cu desăvârşire. Acestă culoare este potrivită vara.

Pentru că roşu nu trebuie să lipsească din ţinuta noastră, creatorii de modă spun că lenjeria intimă trebuie să aibă această nuanţă.