Ads Header

                                                                       
z

LIVING ROOM



Livingul este camera de zi in care se primesc oaspetii, pentru divertisment sau lectura si de aceea amenajarea living-ului trebuie facuta cu mare atentie. Trebuie sa fie o camera spatioasa, bine conceputa, cu culori bine echilibrate si de asemenea trebuie sa aiba stil. Acest stil vine in diverse forme, de la stilul modernist ce are tendinta sa devina mai minimalist si foloseste mobila in culori contrastante cu peretii camerei, pana la stilul traditional ce da senzatia de aglomerare a camerei.
De aceea va prezentam cateva modele amenajarea interioara a unui living.


Este important sa gandim amenajarea acestei camere in functie de stilul nostru de viata. Centrul de interes al oricarui living este canapeaua, asa ca nu ezitati sa optati pentru o varianta comoda, cu pernute colorate si o forma interesanta. Zona de TV din living trebuie bine gandita si amplasata corect, nu trebuie sa fie incarcata pentru a nu distrage atentia si e recomandat sa nu fie amplasata acolo unde se reflecta multa lumina in ecran. Daca ne permite spatiul putem avea si o zona frumoasa de dining cu un corp de iluminat spectaculos .Un semineu poate face o atmosfera intima si relaxanta. Pozele de familie, un tablou drag sau suvenirurile din calatorii,toate isi gasesc locul in aceasta .


Spre bucuria iubitorilor de stil modern, culoare si design unic si intotdeauna in stil?
Vizitati propunerile noastre create in stil modern, cu produse de calitate si de lunga durata.
Sufragerii/le sau camerele de zi din ultimii ani sunt cele mai solicitate, nu numai de tinerii, ci de catre toti cei care doresc simplicitate, confort si design unic.

De asemenea, decorarea sufragerii/lor sau camerelor de zi intr-un stil modern are capacitatea de a se suprapune si sa completeze componentele inclusiv stiluri diferite, dand nastere la un design unic si personal mai versatil si sa dea celor care locuiesc o considerabila libertate pentru a expune si demonstra personalitatea lor.