Ads Header

                                                                       
z

ROCHII

   Ce poate fi mai sexy si mai feminina decat o rochie eleganta?  
   Rochiile de preferate de multe femei sunt cele din materiale de inalta calitate, voalul si matasea cu aplicatii deosebite din perle, cristale si broderii. Stim ca la categoria culorilor pentru rochiile de seara primeaza culoarea neagra, insa sunt preferate si culorile tari, verde, rosu, galben, mov alegerea femeilor care vor sa capteze atentia celor din jur.
Rochiile de seara sunt alese in functie de croiala.O croiala care sa puna in valoare silueta si sa mascheze ceea ce nu ne place la noi. Daca ai un decolteu frumos si vrei sa-l pui in evidenta foloseste rochii de seara cu bretele subtiri, cu o taietura a decolteulul mai mult sau mai putin adanca, in fuctie de cat de mult vrei sa-l evidentiezi. Pentru o silueta ce se bucura de forme voluptoase se pot alege rochiile de seara fara bretele.
Deasemenea si rochiile de seara asimetrice sunt foarte cautate pentru ca ofera un look elegant si indraznet. Atat rochiile de seara cu un umar gol, rochiile de seara cu taieturi sau rochiile de seara formate din suprapuneri de falduri inegale va vor oferi un look provocator.Rochiile de sera lungi,ample sau cele cu trena sunt cele mai admirate.Vei arata sexy intr-o rochie maxi fara prea multe incarcaturi de imprimeuri, simpla.Obligatoriu trebuie sa porti incaltaminte cu toc inalt.
Tine cont si de accesorii. Rochiile de seara sunt puse in valoare de accesoriile alese cu bun gust.
Cu putina imaginatie, imbinand feminitatea cu frumusetea va rezulta o rochie de seara perfecta care exprima eleganta si romantism.