Ads Header

                                                                       
z

DORMITOARE

 Dormitorul este spatiul de relaxare de care trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare de munca. Ca si in orice alta incapere, amenajarea trebuie sa tina cont de functionalitate si design. Cele mai potrivite culori pentru acest spatiu sunt cele calde si linistitoare in tonuri neutre in cazul suprafetelor mari, pentru accesorii fiind recomandate cateva nuante de accentuare. Daca a venit momentul in care trebuie sa alegi mobila pentru dormitor si nu stii ce sa alegi apeleaza la noi pentru cateva idei interesante si opteaza pentru mobila de dormitor la comanda. Mobilierul de dormitor trebuie sa se integreze unitar si armonios in odaia cu vise, pentru a oferi echilibru si relaxare. El trebuie sa fie pe de o parte funtional si practic si pe de alta parte sa aiba un design in concordanta cu restul casei. Patul din dormitor trebuie sa fie aliatul tau in lupta cu stresul, dusmanul acerb din fiecare zi. Dulapul sau dressing-ul din dormitor, comoda si noptierele ajuta la ordonarea lucrurilor si la compartimentarea spatiului. Ele trebuie sa acopere nevoile de depozitare si de asemenea sa se integreze perfect in ansamblul locuintei tale. Specialistii nostrii te vor ajuta sa iei deciziile corecte cand iti vei alege mobilierul pentru dormitor si-ti vor oferi cele mai bune solutii pentru folosirea utila a spatiului de care dispui si cele mai ingenioase idei in materie de design.

     
     Un dormitor modern reprezinta garantia petrecerii unui timp relaxant si reconfortant. Decorat in stil modern, locul in care va odihniti va arata minunat. 
Puteti chiar sa folositi unele piese de mobilier exotice, din alte culturi (marocana, chineza) care vor crea efecte neasteptate. Atentie insa la felul in care combinati piesele si la aspectul general. 
Si nu uitati: in design singura regula valabila este lipsa oricarei reguli. 
Astfel, pentru dormitor, cel mai frumos decor este cel in care dumneavoastra va simtiti cel mai bine. Noi va oferim posibilitatea de a face mobila de dormitor la comanda, aceasta fiind o o alternativa reala pentru mobila de dormitor produsa de marile companii din domeniu cu costuri pe masura dar si o alternativa pentru dormitoarele de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. In cazul in care aveti nevoie de consiliere in amenajarea dormitorului noi va ajuta in mod gratuit si impreuna putem gasi solutii pentru crearea unui spatiu aerisit, degajat, lipsit de opulenta, care poate totusi sa raspunda cerintelor si nevoilor dumneavoastra.


     Atunci cand dimensiunile dormitorului sunt generoase, problema depozitarii hainelor se poate rezolva cu asa-numitele dulapuri ascunse  adica unul din peretii camerei se dubleaza si devine spatiu de depozitare, iar dulapul, ca element de mobilier, dispare. In aceste cazuri specialistii nostrii va vor sta la dispozitie pentru o compartimentare cat mai eficienta a acestora.


  Oricare ar fi stilul pe care il alegeti in amenajarea dormitorului, nu trebuie uitat ca aceasta este camera in care va aflati la inceputul, dar si la sfarsitul zilei, adica in doua momente in care starea de spirit variaza sensibil. Ca parte componenta a spatiului construit, dormitorul trebuie sa ofere confort, caldura si buna dispozitie.In dormitor va veti petrece o buna parte a timpului. De aceea, este bine sa va creati ambianta dorita, imprimand accesorile gustul si personalitatea proprie. Patul este elemental primordial al mobilei de dormitor si cel esential de decor, piesa cu cea mai mare valoare estetica din incapere si totodata patul trebuie sa ofere placere pentru odihna. 


   Puteti folosi ca solutie de depozitare a hainelor in dormitor, dulapuri moderne, supraetajate pe intrega inaltime a incaperii. Acestea se plaseaza intr-un colt, devenind un element integrant al ansamblului. Pentru alegerea dulapurilor adecvate dormitorului se recomanda cele finisate in culori deschise, care se estompeaza pe fundalul camerei. Fiind primul element vizibil, usa dulapului trebuie sa fie practica si interesanta. Modul de deschidere poate fi foarte variat: usi glisante, usi cu deschidere prin pliere si apoi glisare, etc. Ca accesorii in dormitor, se pot folosi noptiere. Acestea pot fi complementare patului (parte integrala din tablia de capat) sau pot reprezenta piese de mobilier independente, fixate pe picioare proprii. Apeleaza la noi si impreuna vom construi mobilierul de dormitor perfect adaptat stilului si nevoilor tale.