Ads Header

                                                                       
z

COSTUME DE BAIE



     Indiferent dacă e vorba de costume de baie dintr-o piesă sau două, alege unul cu o singură bretea, groasă, dacă vrei să fii în vogă pe marginea piscinei. Breteaua trebuie să fie cât mai diferită de top, fie într-o culoare diferită, fie cu o textură sau accesorii care să creeze un contrast.
 Imprimeurile preferate de stilişti pentru costumele din această vară sunt cele mici.Indiferent de preferinţele tale,modele florale,geometrice sau animal print,ai grijă ca imprimeul să nu fie mare.

Daca esti micuta, cauta un slip cat mai inalt pe solduri. Astfel, picioarele vor parea mai lungi. Evita costumele cu pantalonasi scurti, caci acestea te vor micsora si mai mult. Costumele care au o curea in partea de jos te pot lungi de asemenea.

Pentru femeile plinuţe, stilul retro pune cel mai bine în valoare formele feminine. Caută costumele de baie care îţi scot în evidenţă silueta şi te ajută să creezi mult dorita formă de clepsidră.Pentru femeile cu bust mai mic, volănaşele sunt cea mai simplă modalitate de a-i adăuga volum.


De asemenea, poartă un bikini cu volănaşe, dacă vrei să-ţi accentuezi partea de jos a corpului şi evită costumele de baie croşetate dacă ai sânii mari. Dacă vrei să pari mai înaltă, combină un top imprimat cu un bikini uni şi evită costumele de baie care se aşază jos pe coapse.

Se poate intampla sa te incadrezi in mai multe categorii, 
adevarul despre silueta ta fiind undeva la mijloc.
Probeaza cat mai multe costume de baie inainte sa-ti achizitionezi unul, numai astfel putand invata ce te avantajeaza cel mai bine.