Ads Header

                                                                       
z

INCALTAMINTE BARBATI

     Incaltamintea potrivita iti poate usura vizibil viata, mai ales ca nu ai nevoie decat de cateva perechi de pantofi barbatesti bine alesi ca sa faci fata in orice situatie.
Din start, trebuie remarcat ca nu mai tine scuza cu “nu-mi pasa cu ce ma incalt”, chiar daca majoritatea barbatilor sunt tentati sa poarte o singura pereche de pantofi comozi in fiecare ocazie a vietii lor. Iata cateva reguli general valabile care sa te scoata din incurcatura si sa-ti usureze alegerea:

- Daca e vorba de pantofi pentru un costum de haine, cauta o pereche care sa fie in aceeasi nuanta cu costumul sau mai inchisa decat acesta. Alege negrul ca ultima optiune.
- Desi este o formula sigura, cu care nu dai gres niciodata, sosetele nu trebuie sa se asorteze perfect cu pantoful. Sosetele albe, insa, sunt numai pentru tinute sport sau relaxate.
- Daca porti curea la costum, asorteaza-ti intotdeauna cureaua cu pantofii. Este un efort minim si chiar ai de unde alege.
- La jeansi, poti purta orice tip de pantof doresti, mai putin cei eleganti, luciosi sau de lac. Cizmele, ciocatele, tenesii, mocasinii, bocancii, espadrilele, sandalele, adidasii – toti se potrivesc cu jeansii.
Mocasinii sunt genul de pantof pe care-l poti purta in mai multe ocazii, deoarece ii poti asorta cu jeansi, pantaloni de in, pantaloni de stofa sau chiar pantaloni scurti. Investeste intr-o pereche democasini din piele intoarsa, maron sau blemarin, cu siret, pe care o poti purta si cu sosete si direct pe piciorul gol.
- Pantofii negri se potrivesc cu pantalonii in culori bleumarin, gri sau negru. Pantofii maron se potrivesc cu pantaloni bej, maron, verzi, kaki, bleumarin sau negri.