Ads Header

                                                                       
z

BLUGI


    Garderoba oricaruia este considerata incompleta fara o pereche de blugi. Blugii sunt unele dintre cele mai cautate haine deoarece pot fi purtati oriunde, de la un picnic daca ii asortam cu un tricou si pantofi sport pana la o iesire de seara daca sunt purtati cu o bluza excentrica si tocuri inalte.
   Cum majoritatea dintre noi optam pentru acest gen de tinute, este esential sa ne orientam spre blugi care se potrivesc formei corpului nostru. Alegerea unei perechi de blugi potrivite va va ajuta sa ascundeti defecte precum solduri mari sau coapse pronuntate. Iata cateva sfaturi pentru alegerea blugilor perfecti pentru forma corpului tau.

Daca in trecut cand ne gandeam la pantaloni mulati, trebuia sa luam serios in considerare sanatatea noastra, avand in vedere materialele rigide si neprietenoase care se fabricau pe atunci, astazi este o adevarata placere sa ii purtam. Avasul tehnologic a facut minuni si in ceea ce priveste confectiile textile, iar blugii pe care ii purtam astazi sunt flexibili, usori si croiti perfect pe corpul nostru , spre deosebire de acei blugi dama pe care ii purtau mamele noastre in anii ’80.  Introducerea amestecurilor de fibre naturale si artificiale, a imprimeurilor deosebite si a stilurilor cu decupaje indraznete si a culorilor vii i-au facut mai atragatori si mai usor de astortat la orice.
Cu toate acestea cel mai populari au ramas blugii albastri, cu talie joasa. Se pot purta cu absolut orice culoare. Arata excelent cu puloverele supradimensionate pe care le vedem pe manechinele din vitrine si care sunt cel mai mare hit al acestei toamne.Si merg cu orice tip de pantofi,balerini.tocuri,sandale,cizme.
Alte optiuni pe care le puteti testa in aceasta toamna, daca nu ati facut-o deja, si care arata sexy, fara sa fie exagerat de vulgare, sunt urmatoarele:
Colantii: acestia sunt de obicei facuti din spandex, bumbac nylon si combinatii ale acestor materiale. Ii gasiti colorati sau negri, mati sau luciosi, imprimati sau simpli. Limitele sunt stabilite doar de imaginatia ta. Personajul Blair Waldorf din serialul Gossip Girl i-a readus in inimile noastre si de atunci ii purtam cu drag peste tot. Singurul lucru la care va trebui sa aveti mare atentie este opacitatea. Regula generala este – cu cat mai putin transparenti, cu atat mai bine. Colantii usor transparenti arata ok in combinatie cu fuste sau pantaloni scurti, insa sunt dizgratiosi purtati cu un top pana la solduri, care lasa la vedere lenjeria intima
Pantalonii de piele: Nu cred ca exista haine care sa arate mai sexy si simmultan sa strige “bad girl”, mai tare decat o pereche de pantaloni mulati de piele. Kate Bekinsale in seria de filme Underworld i-a readus in atentia naostra, si de atunci s-au incercat zeci de combinatii care de care mai interesante: piele cu piele intorsa, piele cu dantela neagra, iar anul acesta pilea va arata minunat in combinatie cu tricotul, lana sau blana. Ce ziceti? Va tenteaza?


  Si iata ca am ajuns la partea ce mai interesanta. Am vazut trendurile, am vazut optiunile, este timpul sa vedem si unde gasim cele mai interesante perechi de pantaloni. Ei bine, in zua de astazi internetul este cea mai buna solutie, chiar si atunci cand vine vorba de haine. De fapt, mai ales atunci!  Atat varietatea cat si preturile sunt mai bune intr-un magazin haine online decat intr-unul din mall. Nu exista indoiala. 
Daca vrei o pereche de blugi online si nu ai chef sa probezi 20 de perechi si sa stai la coada la cabina de proba pentru fiecare, este mai usor sa alegi cu doar cateva click-uri ceea ce ti se potriveste. Nu uita insa, se numesc skinny jeans dintr-un motiv anume: nu vin bine pe orice silueta. Daca doresti ca pantalonii sa iti puna corpul in evidenta si sa arati perfect, asigura-te ca sunt pantalonii potriviti pentru talia ta.