Ads Header

                                                                       
z

SCARI INTERIOARE

     Accesul la spatii situate la inaltime se poate face cel mai simplu cu o scara. Scarile de mai jos sunt gandite in primul rand pentru functionalitate, sa asigure accesul facil la etaj si in acelasi timp sa fie robuste, solide, durabile si sa ocupe putin spatiu.

 Avand o bogata experienta in spate, echipa noastra aduce in mod constant inovatii in design-ul scarilor metalice realizate astfel incat functionalitatea sa fie asigurata cu un consum mai redus de materiale ceea ce se traduce printr-un cost mai mic de realizare pentru beneficiar.

Scara meatlica de interior are in general o conceptie care pune mai mult accent pe design, in vreme ce o scara metalica exterioara are in primul rand un rol functional. Se realizeaza de asemenea scari cu design special pentru acces in spatii tehnice, inclusiv cu capac peste care se poate trece cu vehicule.


Materiale si tehnici folosite pentru realizarea scarilor metalice

Cel mai frecvent sunt folosite pentru realizarea de scari metalice teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata, tabla expandata, corniere. Se pot folosi de asemenea elemente de lemn sau inox. Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelier sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.